Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Enguixats i Pladur Girona

Col·locació de pladur i enguixats a Girona

chat Whatsapptelèfon

+Info

sobre nosaltres

Professionals en la col·locació de pladur, treballs en guix i aïllaments. En Enguixats i Pladur Girona, portem més de 20 anys dedicats al pladur, al guix i ara també a la realització de treballs amb microcemento.

Comptem amb un equip humà format per professionals especialitzats que t'ajudaran, assessoraran i garantiran un treball de gran qualitat amb totes les garanties. Som ràpids i professionals i oferim solucions personalitzades perquè no hagis de preocupar-te per res.

Prestem els nostres serveis tant per a empreses com para particulars oferint garanties tant en l'execució com en els materials. La nostra millor garantia d'èxit són els nostres clients satisfets que tornen a confiar en Enguixats i Pladur Girona.

Realitzem qualsevol tipus de treball en pladurdes de falsos sostres fins a mobles a mesura i reformes. Podemos combinar la tècnica del pladur amb altres materials com la fusta, la pedra o el vidre. Crida'ns! I digues-nos què necessites. Estarem encantats d'atendre't i t'elaborarem un pressupost personalitzat i sense compromís.

Per realitzar els nostres encàrrecs amb microcemento treballem amb morters d'altes prestacions. En Enguixats i Pladur Girona la qualitat no està renyida amb el preu, els nostres preus són competitius. Oferim acabats en guix increïbles.

En què podem ajudar-te?


Llegir mésLlegir menys
feu clic per a copiar el mailemail copied